mandag den 22. december 2014

14. låge (19. november) Puerto Maldonado

Tilbage i Puerto Maldonado stod den på frokost. Her fik vi igen prøvet det gode lokale køkken i form af malle med salat og ristede kartofler, det var mere lækkert end det lyder!
Vi kørte lidt ud for byen for at få nogle åbenlands fugle, da der jo desværre er fældet en del skov rundt om Puerto Maldonado...

Vi lagde ud med en Great Kiskadee i et vandløb (ca. 1), som desværre ikke var af samme kvalitet som det engang havde været. Gunnar fortalte at der engang havde været to arter Whistling Ducks der, nu var der bare tamme Moskusænder og huse på begge sider.
Great Kiskadee
Vi droppede stedet og kørte ud af byen i sydlig retning. Ved det første stop (ca. 2) fandt vi en Least Grebe, der var ny for turen og på den anden side af vejen sad en Southern Caracara!
Southern Caracara, en af de åbenlands-arter der har indvandret til det sydøstlige Perú pga. skovning...
Vi fortsatte længere nede ad vejen og stoppede i et sving inden en bro.
Sving og badeland
Her er der masser af palmer, hvilket var godt for nogle af de arter vi var på udkig efter. Der gik ikke lang tid før vi havde en flok Red-bellied Macaw flyvende over os!
Red-belleid Macaw. Blogger/blogspot smadrer nogengange hvidbalancen i billeder efter de er blevet uploadet, jeg ved ikke hvorfor, det skete også med Hvepsevåge billede da jeg skrev på GFUs blog...
Men jeg kan forsikre jer om at Red-bellied Macaw er grøn, ikke okkergul og at skyer i Perú er hvide eller grå og ikke lyserøde!
Efter svinget kommer der på højre side mere end et vandland, hvor der er godt palmer. Her stoppede vi og inde fra parken kunne vi høre Point-tailed Palmcreeper! Vi fik lov til at rende derind og fotografere den, fordi vi købte et par øl på stedet og så stod vi ellers der og nød fuglen og badenymferne...
Point-tailed Palmcreeper
Til aften fik vi pizza, dejligt med lidt afveksling fra kylling med ris og kartofler...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar