søndag den 21. december 2014

13. låge (19. november) Saona Logde

Før vi bevægede os tilbage til Puerto Maldonado birdede vi igen rundt om lodgen. Der gik ikke lang tid før vi havde en Striolated Puffbird lige ved spisesalen.
Striolated Puffbird
 En gåtur inde i baglandet gav kort glimt af Red-throated Caracara, Green Ibis m.m. og så lykkedes det os også at SE en Screaming Piha, dog kun forbiflyvede, da den havde siddet og sunget lige ved stien. En af de få fugle der viste sig ordentligt var en Green-and-gold Tanager.
Green-and-gold Tanager
Vi havde også en sjov oplevelse med en Black-faced Antthrush, der bedst som vi stod og lyttede til den kom flyvende lige imod os. Jeg nåede lige at bøje mig til siden, men KMO, som ikke så den, mærkede vidst vingeslagene da den fløj forbi øret på ham!
På tilbagevejen fik vi set en Cream-colored Woodpecker, jeg havde godt nok set arten før i Ecuador, men den fugl kan man bare ikke få nok af, døm selv:
Okay det her godt nok et utaknemligt billede, så tjek den her i stedet! (selvom den her er ssp. peruvianus og den på linket er ssp. flavus...)

Herefter bevægede vi os ned i bambusskoven mellem lodgen og floden. Her fik vi hurtigt en Blue-crowned Trogon. Fedt at man kan birde det samme sted om og om igen og se nye ting hver gang!
Blue-crowned Trogon
Igen fandt vi seedeaters i det samme stykke bambus. Denne gang var det dog Double-collared Seedeater og ikke Slate-coloured
Double-collared Seedeater
 I samme buskads fandt vi også en Large-headed Flatbill.
Large-headed Flatbill
I nyt buskads længere henne ad stien kom to Rufous-headed Woodpecker frem. Jeg finder generelt spætter ret fede og den her er virkelig en af dem bedre, næsten lige så fed, som dens tætte slægtning Cream-colored!
Rufous-headed Woodpecker
Så gik turen videre Puerto Maldonado!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar