torsdag den 17. marts 2016

Studietur Firenze - Overview

Den 6/3 tog jeg til Firenze med min gymnasieklasse. Der var ikke så meget tid til at tage helt ud i de gode områder, men det blev til nogle ture langs floden Flume. Den anden dag formåede jeg at tjekke et fint grønt område der lå på sydsiden af floden i den østlige del af byen, som indholdte Sølvhejre, Silkehejre, Gransanger, Isfugl, Bjergvipstjert og forbiflyvende Middelhavssølvmåger, Sorthovedet Måge og Hættemåge.
Silkehejre

Isfugl. Ret almindelig langs floden, havde min. 4 fugle

Sølvhejre

Sorthovedet Måge lige indenfor skyerne kollapsede og blev til hagl og styrtregn. Fåtallig gæst i Firenze
Fik foretaget et andet besøg, men der var ingenting nyt desværre. Formåede at tjekke længere nordvest oppe af floden, hvor jeg nåede en fin sandbanke, der var et sandt mekka for måger, hvilket førte til godt og vel 300 billeder af Middelhavssølvmåge, med en klar overvægt af 2k-måger. Ellers massere af Hvide Vipstjerter, Bjergvipstjerter, Husrødstjert, Sortstrubet Bynkefugl og ikke langt fra var der også en Sorthovedet Sanger der kaldte og en Gransanger der så ret sjov ud.

Middelhavssølvmåge 3k og adult

Bjergvipstjert

Middelhavssølvmåge 3k og 2k

Sortstrubet Bynkefugl ssp. Rubicola

Sortstrubet Bynkefugl ssp. Rubicola

Gransanger

Gransanger

Gransanger

Middelhavssølvmåge 2k og 4k

Middelhavssølvmåge(r) 2k

Middelhavssølvmåge adult

Middelhavssølvmåge der efterligner lidt en Svartbag
 Der var ikke så meget kød på turen desværre, men det blev til en masse Italiensk Spurve og tre Vandrefalk. Italiensk Spurv var et nyt kryds på VP-listen, wupwup
Italiensk Spurv, lige så almindelig som Gråspurv er i Danmark

Ingen kommentarer:

Send en kommentar