torsdag den 7. maj 2015

20. låge (25. November) Lomos de Lachay & El Paraíso

Sidste dag på turen stod på dagsture nord for Lima til de frodige kystbakker Lomos de Lachay og vådområdet El Paraíso. Første stop var i udkanten af bakkerne, hvor den ellers totalt tomme kystørken blev afbrudt af nogle få kaktusser hist og pist. Gå turen blev dog lidt længere end forventet da regn åbenbart havde skyldet nogle bjælker væk, som skulle bruges til at krydse et lille udtøret vandløb... Men det var glemt så snart vi kom ind i bakkerne for her blev vi mødt af vores første nye art Greyish Miner, som hurtigt blev efterfulgt af Burrowing Owl.
Greyish Miner

Burrowing Owl
Efter lidt længere tids søgen fandt vi også stedets target-art: Cactus Canastero!
Cactus Canastero, 2 stk. svære at få øje på på afstand!
Vi gik tilfredse tilbage til bilen og fortsatte længere ind i bakkerne, hvor vi på vejen så Least Seedsnipe (uden billeder), og en del flere Peruvian Thicknees end vi havde set i Pantanos de Villa. Da der blev en anelse grønnere kunne vi også skrive Yellowish Pipit og Variable Hawk på turlisten.
Efter på besværligt vis at have passeret en skoleklasse kom vi endelig helt ud hvor der var træer, hvor vi kunne krydse den sidste art vi fik i bakkerne: Mountain Parakeet.
Mountain Parakeets
Efter en lille gåtur i området kørte vi videre til vådområdet El Paraíso. Aldrig har jeg kørt på så dårlig en vej. Der var så mange huller at det ikke var andet end et sandspor med asfalt-øer i... 
Selve vådområdet var dog helt i top og så snart vi gik ud af bilen kunne vi nyde flokke af White-cheeked Pintail og Chilean Flamingo.
Chilean Flamingos

White-cheeked Pintails
Lidt søgen i kanten af området gav en Coastal Miner, en Least Sandpiper og en flot Great Grebe.
Coastal Miner

Least Sandpiper

Great Grebe
Klokken blev mange og vi måtte bevæge os tilbage til Lima så vi kunne nå vores fly hjem.
Det blev så sidste indlæg for Perú-turen. Jeg håber at i har nydt dem! Trods den 3 måneders pause... Nu kan i se frem til nogle Brasilien indlæg fra en tur der var LANGT MERE improviseret end denne! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar