lørdag den 2. maj 2015

19. låge (24. november) Santa Eulalia

De foregående dage havde taget hårdt på flere deltagere, hvoraf KMO havde det værst og måtte blive hjemme. Vi kom dog afsted, mod Santa Eulalia i søgen efter små endemiske finker. Vi stoppede først relativt langt nede ved et forladt hus for at spise field breakfast og for at lede efter Black-necked Woodpecker, som ikke lod vente længe på sig.
Black-necked Woodpecker
Også Yellow-billed Tit-tyrant og Golden Grosbeak var fint repræsenteret her og så fik vi den sidste kyst-kolibri, som vi manglede: Oasis Hummingbird. I guess you could say it was no longer beyond our wonderwall. Hue hue...

Oasis Hummingbird
Vi fortsatte højere op gennem dalen for at lede efter Great Inca Finch, hvilket skulle vise sig ikke at være så let og vi måtte 'nøjes' med en anden endem Bronze-tailed Comet, som vi havde fantastisk godt!
Bronze-tailed Comet 
Begrænset til Perùs West Slope
Længere oppe skulle vi lede efter Rufous-breasted Warbling-finch, men også denne slog fejl. Vi fik dog en endem på køreturen Rusty-bellied Brush Finch (intet billede) og da vi var allerhøjest oppe og jeg gik med næsen i vejret fik jeg øje på noget jeg havde glædet mig til. Flere kilometer oppe ad bjerget svævede en voksen Andean Condor rundt!
Selv verdens største rovfugl kan se lille ud på afstand...
og inden vi havde vendt næsen hjem fik vi også Pied-crested Tit-tyrant og Andean Swift.
Andean Swift, var noget tættere på end kondoren...
 Næsten nede ad bjerget fik vi også set Yellow-billed Tit-tyrant endnu bedre end før, dog dippede vi dipper (White-capped) på samme sted...
Yellow-billed Tit-tyrant

Ingen kommentarer:

Send en kommentar