Forfatterne

Immatures

Denne blog har til hovedformål at formidle hvad de mest aktive danske, unge fuglekiggere går og laver i felten, samt at formidle vores holdning til mere eller mindre fuglerelaterede emner.


Andreas Michael Bennetsen Boe

Jeg er en birder fra '95, der kendes i felten som "Ham der fandt Hvidkindet Værling i Aabenraa". Jeg er glad for stort set alle fugle, og jo mindre des bedre. Mine danske favoritter findes blandt Phylloscopus, Calidris og Phalaropus. Udover fugle kan kan jeg godt lide fotografering og at rejse, hvilket jeg samler her: http://ambbgallery.weebly.com/
Jeg har birdet i Danmark, Norge, Sverige, Ecuador, Peru, Fransk Guyana, Surinam, Guyana, Brasilien, Vietnam og en smule i Kina. Derfor har jeg pt. 1275 lifere, et tal der forhåbentlig kommer til at stige.
Vi ses ved DKs første Østlige Kronsanger

Anton Herrig Liebermann

Hej.
Mit navn er Anton Herrig Liebermann, og jeg er bosat i Haderslev. Jeg er en ung dreng på 16, som elsker at være i naturen, hvor fuglene spiller den største rolle. Jeg elsker at se forskellige arter, og selv at bestemme dem. Jeg birder rigtig meget i mit lokalområde, men elsker at komme på de helt store ture, hvor de rigtige fede steder besøges. Det kunne eksempel være Blåvand området, hvor jeg elsker at tilbringe mig! Lige i øjeblikket går jeg på efterskole, og birder kun i weekenderne og ferierne.

Emil Blicher Bjerregård

Jeg er en fuglekigger med holdninger, der er træt af almuens traner og fejlbestemte musvåger. Jeg hader ugler, men jeg kan godt lide havfugle. Hotspots: Nordkysten primært, Lolland, Falster, Møn og Stevns. Bruger nok mest tid på Gilbjerg Hoved, Børstrup Hage, Hellebæk, Kronborg m.fl. Dummede mig groft, da MBB lavede Slangeørn i ansigtet på mig mens jeg sov i timen. Det er jo dumt. Til gengæld har jeg lavet 1K Kongeederfugl i september og fundet Thorshane fordi jeg kiggede efter hundestejlere. Til sidst er jeg også sommerfuglemand.

Kristoffer Høyer

Hej derude til folk fra felten og sofaen. Jeg hedder Kristoffer og er 17 år. I min dagligdag går jeg på Gribskov Gymnasium, hvor jeg studerer på naturvidenskabelig linje. Jeg spiller tennis, hvilket jeg har gjort i snart otte år. Jeg har altid haft lyst til at lære om og opholde mig i naturen. Min interesse for fugle startede så småt i 2008, men den blev for alvor kickstartet i 2011, hvor det gik op for mig hvilken fremragende forårstræklokalitet jeg bor tæt ved - Gilbjerg Hoved. Det er også her jeg obser mest - især ved forårstide (også Hesbjerg). Om efteråret obser jeg også fra blandt andet Børstrup Hage (havfugle) og Nakkehoved (kratlusk). Jeg twitcher også - primært i Københavnsområdet og Nordsjælland. Det gør mest fordi jeg føler jeg er nødt til end fordi jeg holder af det. Lidt ligesom når man tager piller fordi man er syg. Jeg glæder mig til at se jer i felten.

Ragnar Smith

 - I am da bomb, bedre end alle ovenstående.

Rene Worup Rørbæk

Jeg er bosat i Aalborg, hvor jeg af både praktiske og logiske grunde birder meget. Mine favoritdiscipliner er klart et artsrigt træk af små og rovfugle. Jeg har en forkærlighed overfor drosler, fluesnappere og tornskader. De fleste som har mødt mig, vil nok betegne mig som en nordjyde med stort N. Desuden Ørkenstenpikker er en fin art.

1 kommentar: